Меню
Вашата количка

Primavera Toscana

АРОМАТИЗАТОР ТОСКАНСКА ПРОЛЕТАроматизаторът на пролетната тосканска стая донася цялата свежа новост на пролетта в дома: истински букет от вечни цветя, който осигурява  свеж и искрящ въздух, характеризиращ се с комбинация от благородни цитрусови есенции, от ценните нотки на портокалови цветове и вечн..
59.00 лв.
КРЕМ ЗА РЪЦЕ ТОСКАНСКА ПРОЛЕТ 100 млКремът Primavera Toscana се грижи за ръцете с бърза абсорбационна формулировка и в същото време е в състояние да извърши дълбоко възстановително и защитно действие. Всъщност, кремът се характеризира с уникален набор от съставки с висока овлажняваща и подхранваща с..
32.00 лв.
КРЕМ ЗА СТЪПАЛА ТОСКАНСКА ПРОЛЕТ 100 млКремът Primavera Spring е много важен съюзник за краката ни; се грижи за тяхното благополучие благодарение на богатата и пълноценна формула, която в същото време гарантира бързо усвояване. Обогатено с масло от карите, подхранващо и овлажняващо масло и масло от ..
32.00 лв.
ЛОСИОН ЗА ТЯЛО ТОСКАНСКА ПРОЛЕТ 250 млPrimavera Toscana е източник на хидратация и мекота за всички кожи, но преди всичко за по-сухите. Всъщност, неговата формула е обогатена с масло от ший, което благодарение на своите хранителни и защитни свойства подновява кожата и я прави мека като коприна. Наре..
59.00 лв.
EAU DE PARFUM ТОСКАНСКА ПРОЛЕТ/ PRIMAVERA TOSCANAПарфюмът Primavera Toscana съдържа своя собствена пъстра есенция: тя е свежа сладка и искряща. Тава многообразие от обонятелни нюанси възниква от различните нотки на хармонична земя: сладостта на затоплените от слънцето хълмове, свежестта на цитрусови..
136.00 лв.
КОМПЛЕКТ ПАРФЮМИРАНИ КЪРПИЧКИ ТОСКАНСКА ПРОЛЕТ 7 брПресни, сладки и искрящи. Множество нюанси на обонянието, които възникват от хармонична земя: същността на средиземноморските макви в разцвет, сладостта на затоплените от слънцето хълмове, свежестта на цитрусовите горички, ароматите на дивите билки ..
20.00 лв.
ПОДАРЪЧЕН  КОМПЛЕКТ PRIMAVERA TOSCANA
Нов
ПОДАРЪЧНИЯТ КОМПЛЕКТ PRIMAVERA TOSCANAСЪДЪРЖАДУШ ГЕЛ 125 мл PRIMAVERA TOSCANAПАРФЮМ 10 мл  PRIMAVERA TOSCANA..
45.00 лв.
СУХО ОЛИО ЗА ТЯЛО ТОСКАНСКА ПРОЛЕТ 125 млСухото олио за тяло Primavera Tuscana запазва обещанията на цялата линия: интензивно защитно действие за кожата заедно с подновено усещане за благополучие благодарение на свежия и цитрусов аромат. Неговата скъпоценна формулировка, лесно абсорбираща се, всъщно..
47.00 лв.
ТОАЛЕТНА ВОДА ТОСКАНСКА ПРОЛЕТ 125 млВода за красота "Примавера Тоскана" е истинско лекарство за психофизичното благополучие на тялото. Неговите чисти натурални съставки хидратират и тонизират кожата, а цитрусовите и пресни есенции се освобождават, за да предадат на тялото и ума същата подновена ене..
47.00 лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)